Ortopediska implantat

Osteosyntes

Ortopediska implantat för ben, höft & osteosyntesmaterial

Våra ortopediska implantat inom området för osteosyntes, kirurgisk fixation av ben, är vår egna LE-skruv för cervikala höftfrakturer samt Medartis hela sortiment av osteosyntesmaterial.

Inom ortopedin är viktiga framgångsfaktorer för ortopediska implantat att de är av rätt material, har så låg profil som möjligt samt har hög hållfasthet. Andra faktorer av betydelse är vetenskaplig uppföljning, användarvänlighet och bra service och säkra leveranser. Aktuella indikationer områden är hand, handled, armbåge, axel, höft och fot. Detta gäller LE-skruv, Inion och Medartis. För frakturer och instabilitet i nacken säljer Anatomica PMT:s Halovästar. Detta är den mest stabila västen på marknaden och den har lång dokumenterad användning.

Traumaprodukter som LE-skruvar, Halovästar, Mdartis traumaimplantan, stift & skruvar

Här hittar du alla våra traumaprodukter som LE-skruv, halovästar, medartis traumaimplantat och resorberbara stift och skruvar. Våra ortopediska implantat inom området för osteosyntes, kirurgisk fixation av ben, är vår egna LE-skruv för cervikala höftfrakturer samt Medartis hela sortiment av osteosyntesmaterial. Inom ortopedin är viktiga framgångsfaktorer för ortopediska implantat att de är av rätt material, har så låg profil som möjligt samt har hög hållfasthet. 

Kontakta oss gärna på telefon eller mail om ni har några frågor om traumaprodukter.